• Dolar
    32.233
  • Euro
    35.369
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.522
KIRIKKALE
26°
06:7

Öğleye kalan Süre

Anavatan Partisi, Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıkladı

Anavatan Partisi, Kırıkkale Belediye Başkan adayının Şerafettin Gürel olduğunu açıkladı.


Anavatan Partisi, Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıkladı. Kırıkkale'ye yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen parti, adayları olarak Şerafettin Gürel'i belirledi.

ŞERAFETTİN GÜREL KİMDİR?

Şerafettin Gürel, Iğdır merkezinde doğmuş olup serbest meslek sahibidir. 10 Mart 1986 doğumlu olan Gürel, evli ve 3 çocuk babasıdır. Gürler Mahallesi'nde 14 yıldır ikamet etmektedir. Siyasete 10 yıl önce adım atan Gürel, Kırıkkale'de siyasi arenada önemli bir yol kat etmiştir. Daha önce Doğruyol Partisi'nde İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Kırıkkale'de yerel yönetim anlayışına yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan Şerafettin Gürel, adaylık sürecinde önemli bir dönemeç olarak değerlendiriyor.

 ANAVATAN PARTİSİ KIRIKKALE 1. SIRA İL GENEL MECLİS ÜYESİ

Anavatan Partisi Belediye başkan Adayını belirlerken, Kırıkkale 1. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayınıda açıkladı. Anavatan Partisi Kırıkkale 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Atiker İşkur olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy'dan Kırıkkale üst yapı projesi

İlginizi Çekebilir

"AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti?" anketi!

İlginizi Çekebilir

Irmağa Giren Genç Kayboldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51569

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#