• Dolar
    32.221
  • Euro
    34.745
  • Ç.Altın
    3.973
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
27°
00:52

İkindi'ye Kalan Süre

Akbal, “3 yıl içerisinde üst lige çıkacağı”

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un yeni başkanı Şeref Akbal, 3 yıllık bir planları olduğunu ve bu planlar doğrultusunda 3 yıl içerisinde bir üst lige çıkacaklarını söyledi.


SAHİP ÇIKILMALI

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulüp Başkanı Şeref Akbal, başkan seçilmesinin ardından ilk kez Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kulüp binasında bir araya geldi. ‘Sen yoksan bir kişi eksiğiz’ sloganı ile göreve başladıklarını söyleyen Akbal, taraftarları ve Kırıkkalelileri Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a sahip çıkmaya ve destek vermeye davet etti.

AHLAK VE YALAN

İlk hedeflerinin yalan ve ahlak olmayan bir konunun içerisinde bulunmayacaklarını belirten Başkan Akbal, “Yalan söyleyen hiçbir kimse ile bir anlaşmamız olamaz. Bana yada yönetimden bir arkadaşımıza yalan söylenmeyecek, her şey yüz yüze konuşulacak. Ahlak olmadan olmaz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim’ sözünü benimseyerek ahlak olmayan bir şeyin de içerisinde bulunmayacağız” ifadelerini kullandı.

HERKES KATKI VERECEK

Tribünlerdeki bilet ve kombine konusuna da değinen Başkan Akbal, “Şeref tribününe kombinesi olmayan kimseyi almayacağız. Şeref tribününe giren herkesten parasını alacağız. Basın mensupları da buna dahil. Herkes Kırıkkalespor’a katkı verecek. Biletler konusunda passoligi getireceğiz. Kapılara turnike yaptıracağız” dedi.

KÜFÜR EDENLERE 6222 UYGULANACAK

Sporda küfre karşı olduklarının altını çizen Başkan Akbal, Maçlarda küfür istemiyoruz. İnsanlar maçlara eşleri, çocukları yani ailesi ile de gelebilmeli. Taraftar futbolcuya, teknik heyete, yöneticiye küfrederse kesinlikle 6222 uygulanacak” ifadelerini kullandı.

FORMA YA DA KOMBİNE

Kırıkkalespor’a destek olmak isteyenlerden forma yada kombine almalarını istediklerini söyleyen Akbal, “Kırıkkalespor storesini kuracağız. Her Kırıkkalelinin Kırıkkalespor’a destek vermesini sağlayacağız. Formalarının siparişini alacağız, üzerine isimlerini yazıp adreslerine göndereceğiz. 3 bölgeye bilet satış noktası kurmayı düşünüyoruz ve biletler bu noktalardan satışını yapacağız.” şeklinde konuştu.

TOPLU ETKİNLİKLER

Akbal konuşmasının devamında ise, “Kırıkkalespor’un topçusunun toplu olarak bir etkinliğe gitmesi gerekiyor. Kırıkkalespor’un topçusunun Kırıkkale'yi gezmesi gerekiyor. Şehri bilmesi gerekiyor, tiyatroya gitmesi gerekiyor. Bu konuda gerekirse İl Kültür ve Turizm müdürlüğü ile görüşmeler yapacağız” diye konuştu.

HEDEFİ ZORLAYAN BİR TAKIM

Kırıkkalesporun marşını yaptıracaklarını belirten Akbal, “3 yıllık bir hedefimiz var ve bu 3 yıl içerisinde bu sene olmasa da bir sonraki seneye bir üst lige çıkmayı hedefleyeceğiz. Bu sene şampiyon olma durumumuz zor ama yarışmacı bir takım kuracağız. Hedefi zorlayan bir takım kuracağız. Bir diğer hedefimiz ise bayan basketbol takımı kurmayı planlıyoruz, sadece futbolda değil basketbolda da takımımız olsun istiyoruz” diye konuştu.

HAKAN İLHAN, MUSTAFA SAMUR VE UĞUR KÜTÜK

Göreve geldikten sonra kendisini arayan teknik direktörlerle olduğunu söyleyen Akbal, “bu konuda yönetimimizdeki Hakan ilhan, Mustafa Samur ve dışardan da Uğur Kütük bizlere yardımcı oluyor. Görüşmeleri onlar yapıyor son olarak ben görüşme yapacağız. Şuanda bir arkadaşımız Fenerbahçe’de ve milli takımda görev yapan bir hoca ile görüşmeye gitti. İlk olarak hocamızla anlaşacağız ve takımımızı ona göre kuracağız. Kamp ise hoca ile anlaştıktan sonra gideceğiz. Kısıtlı bir bütçemiz var ve ona göre takım kuracağız. Az bütçeli ama kaliteli bir takım kuracağız” ifadelerini kullandı.

SEÇİM ZAMANI HER KES KIRIKKALESPORLU

Seçim zamanı her kesin Kırıkkalesporlu olduğunun da altını çizen Akbal, “Seçim zamanı herkes gönülden Kırıkkalesporlu ama bir katkısı yok. Buna izin vermeyeceğiz. Kırıkkalesporu sevenler kombine yada forma yada promosyon ürünlerinden alacak” diye konuştu.

YÖNETİCİLER MASRAFLARI KENDİ ÖDEYECEK

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un isminin Kırıkkalegücü olması için TFF’ye başvurduklarını da söyleyen Akbal, “Yakında ismimiz tescillenecek. Şuan geç kalındı ama kulüp binasında küçük tamiratlar yapılacak. Bütçemizi iyi ayarlamalıyız. Takımla giden yöneticiler masraflarını kendileri ödeyecek. Takımımızın bütçesini iyi kullanmalıyız” dedi. Akbal son olarak ise tüm Kırıkkalelileri ve Kırıkkalespor’u sevenleri maçlara davet etti.

İlginizi Çekebilir

Freni patlayan midibüs 4 lise öğrencisine çarptı

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin her yeri ilaçlanıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21279

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#