• Dolar
    32.195
  • Euro
    34.845
  • Ç.Altın
    4.033
  • Altın
    2.446
KIRIKKALE
19°
03:5

İmsak'a Kalan Süre

Osman Erdoğan’dan davullu zurnalı başvuru

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Hacılar Belediyesi için iş insanı Osman Erdoğan aday adaylığını açıkladı. AK Parti’den başvurusu yapan Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLEDİLER

Kırıkkale ve Hacılar halkının yakından tanıdığı isim olan iş insanı Osman Erdoğan, 2024 yılı Mat ayında yapılacak olan seçim kapsamında siyasi arenaya çıktı. Hacılar Belediye Başkan Aday Adaylığı için Erdoğan, AK Parti’den başvurusunu yaptı. Erdoğan, ilk olarak kalabalık heyet ve konvoylar eşliğinde Hacılar Kasabası’ndan Kırıkkale’ye geldi. Daha sonra Erdoğan ve beraberindeki kalabalık, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda buluştu.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLEDİLER

Kalabalık, davul ve zurna eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı’na kadar yürüdü. Ellerine parti ve Türk bayrakları alan Hacılar halkı, ‘Başkan Erdoğan’ ‘Erdoğan nerede biz oradayız’ şeklinde slogan attılar.  Zafer Caddesi üzerinden parti binasına kadar yürüyen coşkulu kalabalık parti binası önünde da davul ve zurna eşliğinde Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan için desteklerini sürdürdü.

PEHLİVANLI’DAN ERDOĞAN’A BAŞARI TEMENNİSİ

Parti binasının toplantı salonunda AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, merkez ilçe başkanı Turgay Sarıaydın, İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz ve parti yönetimi de bulundu. Coşkulu kalabalık karşısında tüm Hacılar halkına teşekkür eden Pehlivanlı, Osman Erdoğan’a çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti. Pehlivanlı, “Hacılar Kasabası Cumhur İttifakımız olan MHP’de. İnşallah yeni dönemde ise bizim partimizde olacaktır. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi.

HACILAR’I DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Pehlivanlı’nın ardından konuşan Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Osman Erdoğan, “Bugün burada, sizlerin huzurunda, AK Parti Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı olarak adaylığımı açıklamak için bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Hacılar, tarihi ve kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri, çalışkan ve üretken insanıyla Kırıkkale’mizin ve ülkemizin en önemli yerleşkelerinden biridir. Bizler, Hacılar'ı daha da ileriye taşımak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız.

HACILAR İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

“Hacılar'da hizmetin ve eserin adını koymak için siyasette varız. Bugüne kadar neler yapıldı ise tüm geçmiş belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bugün Hacılar’ı bulunduğu konumdan daha ileri noktalara taşımak için aday oluyoruz. Yapılmayanı yapmak ve söylenmeyi söylemek için aday oluyoruz. Kısacası yapacak çok işimiz var.  Hacılar'ı, gençlerimizin geleceğe umutla bakacağı, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alacağı, kadınlarımızın ve engellilerimizin daha fazla hak sahibi olduğu bir şehir haline getirmek için çalışacağız.

HACILAR’DA HERKES HUZURLU OLACAK

“Hacılar'ı, turizmin merkezi haline getirerek, ilçemize daha fazla katma değer kazandıracağız. Hacılar'ı, çevreci bir şehir haline getirerek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışacağız. Hacılar'ı, kardeşlik ve hoşgörü şehri haline getirerek, tüm vatandaşlarımızın huzur içinde yaşadığı bir şehir haline getireceğiz. Bu hedeflerimize ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler, sizlerin desteğiyle Hacılar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Bugünden itibaren, sizlerle birlikte, Hacılar için çalışmaya başlıyoruz. Dürüstlük ve şeffaflık kılavuzumuz olacak. Değişimi başlatmak için hepinizi desteğe bekliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Özonuk‘’Dünyada her şey kadının eseridir”

İlginizi Çekebilir

AKARYAKIT'DA ZAM'A DEVAM

İlginizi Çekebilir

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97845

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#