• Dolar
    32.370
  • Euro
    34.704
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
03:0

İkindi'ye Kalan Süre

Önal, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili açıklama yaptı

Ahmet Önal, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Önal, açıklamalarını sosyal medya hesabından duyurdu.


Ahmet Önal, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kırıkkale Belediye Başkanı olarak seçilmenin gururunu yaşadığını ve seçim sonuçlarının tüm Kırıkkale halkının zaferi olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Önal, 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 200 bin Kırıkkalelinin Belediye Başkanı olarak görev yapacağını duyurdu.

"Kazanan, Kırıkkaleli hemşerilerim oldu," diyen Önal, bu seçimde kaybedenin olmadığını vurguladı. Kırıkkalelilere olan borcunun farkında olduğunu belirten Önal, "En kısa sürede çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum," ifadelerini kullandı.

Önal, seçim sürecinde kendisine destek olan tüm parti teşkilatlarına, sandıkta görev yapanlara, emniyet güçlerine ve özellikle Kırıkkale halkına teşekkür etti. Bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan herkese minnettar olduğunu dile getirdi.

Belediye başkanı olarak, şehre hizmet etme yetkisinin kendisine emanet edildiğinin bilincinde olduğunu ifade eden Önal, "Emanetinize gözüm gibi bakacağım ve sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağım," sözünü verdi.

Ahmet Önal, bundan sonra Kırıkkale için var gücüyle çalışacaklarını, sorunları birlikte çözeceklerini ve şehri daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini belirtti. Bu yeni dönemde şehrin tüm kesimlerinin birlikte hareket edeceğine olan inancını vurgulayarak, herkesi Kırıkkale için el ele verme çağrısında bulundu.

İlginizi Çekebilir

BAĞIMLI GENÇLERE FUTBOL’LU DESTEK

İlginizi Çekebilir

KIRMIZI IŞIKTA KAZA

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’NİN BİR ÜMİT’İ VAR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83297

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#