• Dolar
    32.313
  • Euro
    34.708
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.412
KIRIKKALE
22°
02:15

İmsak'a Kalan Süre

Ömer Mercan görkemli bir açılışla Seçim ofisini açtı.

Kırıkkale’nin Gündoğdu Mahallesi Muhtarı tekrardan muhtar adayı olan Ömer Mercan görkemli bir açılışla Seçim ofisini açtı.


 Mahalle sakinlerinin yanı sıra çok sayıda basın mensubu mahalle sakinleri açılışa katıldılar. Dualarla açılış yapılan seçim ofisinde misafirlere çeşitli ikramlarda bulundular. Basına açıklamalarda bulunan Ömer Mercan mahalleye hizmetlerin devam etmesi için tekrardan aday olduğunu söyledi. Biz kazanırsak kimse  kaybetmeyecek dedi.

Mahalle sakinlerimizle  istişareler yaparak mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceklerini dile getiren Ömer Mercanher projesini hayata geçirebilmek için azami gayret sarf edeceklerini söyledi.  Hak ve sosyal alanların etkin bir şekilde iyileştirilmesini sağlayacağız.Gariban ailelerimize desteklerimiz sürecek.Mahallemiz için girişimlerde bulunacağız dedi.24 Saat ulaşılabilir  Tatlı Dille Güler Yüzle gönüllere girmek dürüst olup işi bitiren olacağız dedi.

 Açılış prğramına Tüm Mühtarlar Dernek Başkanı Behsat Kürkçü,Mahalle muhtarları vatandaşlar ve Dünyada ve Türkiye’de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Platformu Başkanı Ümit Suluhan katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Kadınlara şiddete karşı çözüm yolları anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Genç Sporcu’dan anlamlı gösteri

İlginizi Çekebilir

Hakan Fidan’dan Saygılı’ya destek ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50541

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#