• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:47

İkindi'ye Kalan Süre

Millî eğitim müdürü okullardan çıkmıyor

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, her yeni güne okul ziyaretleriyle başlıyor.


Neredeyse her gün bir okul ve kurum ziyareti gerçekleştiren Aydın, olası sorunlarla yakından ilgilenmesinin yanı sıra öğrenci ve öğretmenlere de yüksek motivasyon sağlıyor.
Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, okulun üretim atölyelerini de inceleyen Aydın, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve atölyelerdeki uygulamalı eğitimleri yakından inceledi.

 Aydın, öğrencilerle de birebir görüşmeler gerçekleştirerek onların eğitim süreci ve gelecek planları hakkında bilgi edindi. Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde, mesleki becerilerin yanı sıra genel olarak eğitim sistemine ilişkin görüşlerini de paylaştı.Ziyaret sırasında, okulun teknik ve mesleki eğitim programlarına yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren Aydın, öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda destekleyici önlemleri de aldıklarını kaydetti.Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi ve öğretmenleri ise Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

İlginizi Çekebilir

Yoğun talep üzerine tavuk çiftliği kurdu,

İlginizi Çekebilir

Çalınan eşyalar jandarma tarafından bulundu

İlginizi Çekebilir

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi: Yüzlerce kilogram soğan zarar gördü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46164

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#