• Dolar
    32.292
  • Euro
    34.785
  • Ç.Altın
    3.989
  • Altın
    2.408
KIRIKKALE
19°
02:45

İkindi'ye Kalan Süre

Milletvekillerinin komisyonları belli oldu

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimde Kırıkkale Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, CHP Milletvekili Ahmet Önal ve MHP Milletvekili Halli Öztürk’ün TBMM’deki komisyonları belli oldu.


KOMİSYONLARI BELLİ OLDU

14 Mayıs tarihinde yapılan seçimde Kırıkkale Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ahmet Önal ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Halli Öztürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) komisyonları belli oldu. Geçtiğimiz günlerde belli olan milletvekillerinin üyesi olduğu komisyonlar açıklandı.

İLK TOPLANTI YAPILDI

TBMM’de yapılan komisyon belirlenmesi sonucunda, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve CHP Kırıkkale Milletveki Ahmet Önal, Savunma Komisyonunda görev alırken, Savunma komisyonu ilk toplantısını Komisyon Başkanı Hulusi Akar başkanlığında yapıldı. Kırıkkale’nin diğer milletvekili Halil Öztürk ise adalet Komisyonluğunda görev yapacak. 

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

YILMAZER SAHAYA İNDİ

İlginizi Çekebilir

Ölüsü yada dirisi aranıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14218

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#