• Dolar
    32.276
  • Euro
    34.769
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
21°
07:8

Öğleye kalan Süre

MHP kritik 3 isim

Kırıkkale Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi'nden 3 isim aday adaylığı başvurusu yaptı. Genel merkezin Harun Ulusoy, Özgür Şahbaz ve Bahadır Karayel isimleri arasından hangisi tercih edeceği merak konusu.


Milliyetçi Hareket Partisi’nde 11 Kasım’da başlayan Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylığı süreci 15 Aralık Cuma günü sona erdi.

Parti genel merkezine Kırıkkale’den 3 isim gitti. Aday adaylık sürecinin sona ermesinin ardından Kamuoyunda kesin aday için çalışmalar başladı. Kırıkkale’den genel merkeze giden 3 isim arasında Harun Ulusoy, Özgür Şahbaz ve Bahadır Karayel bulunuyor.

KIRIKKALE'DE İTTİFAK YOK

Aday adaylık süreci sonrasında en çok merak edilen AK Parti ve MHP’nin Kırıkkale’de ittifak yapıp yapmayacağı olmuştu. MHP tarafından ittifaka sıcak bakılmadığı, seçime tek parti halinde gidilmek istendiği gelen bilgiler arasındaydı. Parti genel merkezlerinin ittifak yapılacak illeri açıklamalarının ardından Kırıkkale’nin de durumu kesinleşmiş oldu. MHP ve AK Parti Kırıkkale’de yerel seçimlere kendi adayları ile çıkacak.

 GENEL MERKEZ KARAR VERECEK

Şimdi gözler MHP Kırıkkale İl Başkanlığı’na çevrildi. Parti adayının ne zaman açıklanacağı hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. Fakat sürecin devam ettiği ve önümüzdeki haftadan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi’nin bazı illerde adaylarını açıklayacağını, ay sonuna kadarda tüm il adaylarının kesinleşeceği belirtiliyor. Bu kapsamda Kırıkkale adayının da önümüzdeki hafta açıklanabileceği belirtiliyor. Adayın belirlenmesindeki en önemli faktör Milletvekili Halil Öztürk ve il teşkilatının görüşleri olacak.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yaban hayvanları unutulmadı

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ENGELLİ BİREYLERE KARŞI DUYARLILIK MESAJI

İlginizi Çekebilir

AK Parti ilçe başkanını tüfekle yaralayan muhtar adayı serbest bırakıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22136

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#