• Dolar
    32.260
  • Euro
    34.800
  • Ç.Altın
    4.037
  • Altın
    2.465
KIRIKKALE
23°
02:29

İkindi'ye Kalan Süre

MHP Balışeyh seçim bürosunu açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Balışeyh adayı Nazım Bozkurt ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.


Açılışta MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk,İl Başkanı Murat Abalı,Merkez ilçe Başkanı Faruk Akbulut ,Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy,Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik,Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz,,Hacılar Belde Başkanı Mehmet Koyuncu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Açılış töreni, partililerin yoğun katılımı ve coşkusuyla gerçekleştirildi.
MHP'nin açılışına,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Balışeyh adayı Nazım Bozkurt açılışta birlik ve beraberliğin vurgulanmasıyla birlikte Üç Hilal'in Balışeyh'de dalgalanacak olması da özel bir anlam taşıdı. Parti, Balışeyh halkının desteğini arkasına alarak başarılı bir seçim kampanyası yürütmeyi hedefliyor.

MHP'nin Balışeyh seçim irtibat bürosunun açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış töreninde vatandaşlar, seçim kampanyasında MHP'ye destek vereceklerini ifade ettiler. Açılışta partililerin coşkusu, Balışeyh halkında MHP'ye olan heyecanı da artırdı. Balışeyh'de Üç Hilal'in dalgalanacak olmasının da ayrı bir anlamı ve sembolik bir değeri olduğu belirtildi.

MHP'nin Balışeyh'de gerçekleştirdiği seçim irtibat bürosu açılışı, MHP'nin Balışeyh ve çevre ilçelerdeki popülerliğini ve gücünü gösterdi. Açılışa katılan vatandaşlar, MHP'ye olan bağlılıklarını dile getirerek seçim sürecinde aktif olarak yer alacaklarını açıkladılar. Parti yöneticileri de açılışta birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, Balışeyh'deki MHP seçmenine güvendiklerini belirtti. Balışeyh'de Üç Hilal'in dalgalanacak olmasının MHP için büyük bir anlam ifade ettiği ise açıkça ortaya konuldu.


 

İlginizi Çekebilir

Yeni asgari ücret belli oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Jandarma personeline görme engellilerin yaşadığı zorluklar anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü'nde flaş ayrılık

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46769

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#