• Dolar
    32.344
  • Euro
    34.764
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.399
KIRIKKALE
26°
08:48

Öğleye kalan Süre

MESAFEYE GÖRE PARA

Kırıkkale’de minibüs yolcu tarifeleri geçtiğimiz günlerde değişti. Yeni tarifeye geçilerek mahalleler arası ücretler alınıyor. Ancak yeni tarifelerde ücretler uzaklıklara göre değişiyor.


Türkiye’de artan maliyetler ve gelen üst üste zamlar sonrası Kırıkkale’de minibüs esnaflarının tarifelerin değişmesi konusunda talepleri kabul edildi. Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanlığının Belediye ile yaptığı müzakereler sonrası yeni tarifeye geçildi. Yeni tarife ile yolcu taşıma ücretleri başladı. Ancak yeni güncellenen tarifenin dikkat çeken yönleri minibüsleri kullanan vatandaşların gözünden kaçmadı. Vatandaşlardan gelen bilgiye göre minibüs yolcu ücretleri mahallelerin uzaklıklarına göre değişiyor. Örneğin Sanayi mahallesine gidecek bir yolcunun ödeyeceği ücret 10.5 TL olurken, aynı ücreti Tıp Fakültesine gidecek yolcuda ödeyecek. Öğrenciler ise aynı güzergah için 10 TL ödeyecekler. Kırıkkale’nin bir çok mahallesinde ise yolcu ücretleri 7.5 ile 8 TL olarak devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Siber suçlardan geniş çaplı operasyon

İlginizi Çekebilir

YOĞUN ÇABA VE GAYRET E ÖDÜL

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de KDV denetimi: Ürünler tek tek kontrol edildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94504

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#