• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
00:30

Öğleye kalan Süre

MEHMET KOYUNCU’NUN EKİM AYI Z RAPORU

Kırıkkale’nin Hacılar Kasabası belediye başkan Mehmet Koyuncu’nın 1 haftalık Z raporunu aldık.Seçimin yaklaşması ile Belediye başkanları arı misali çalışmaya devam ediyor.


Kasabamızın değerli çiftçilerinden Nihat Alakuş, Yeğenim Yasin Koyuncu ve Erçin Deniz’i harman yerinde ziyaret ettik. Allah emeklerini zayi etmesin, bol bereketli bir yıl diliyorum.

Sivas’a gidipte Ağa çadırını ziyaret etmemek olmazdı. Kasabamızın değerli çiftçilerinden Hacı Osman Bağcı’yı harman yerinde ziyaret ederek bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ettik.

Yeğenlerim Ferhat Koyuncu ve Yunus Koyuncu ve Yasin Alakuş’u harman yerinde ziyaret ederek yalnız olmadıklarını amcalarının daima yanında olduğunu gösterdik. Ayrıca Zeki Karagöz kardeşimizin de memnuniyeti bizleri ayrıca memnun etti.

Çiftçilerimize bereketli bir yıl diliyorum.Kıymetli hemşehrim Mehmet Bağrıaçık’ı Sivas’ta yalnız bırakmayarak manevi destekte bulunduk. Her anınızda ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Değerli çiftçi kardeşime bereketli bir yıl diliyorum.

İŞTE SAMİMİYET İŞTE TEVAZU..

Kasabamızın değerli çiftçilerinden İbrahim Eren, Vahdet Bağcı ve Ayhan Koyuncu’yu Sivas’ta harman yerinde ziyaret ederek bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ettik. Allah emeklerini zayi etmesin.

BİZ BİR AİLEYİZ, BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

Sivas’ta harman yerinde bizleri sofralarında ağırlayan çok kıymetli hemşehrilerim Naci Bodur, Neyfel Bodur, Osman Çetin, namı diğer Sivas Valisi Yasin Yaylacı ve Hasan Ulukul’a çok teşekkür ediyorum. Çiftçi kardeşlerime bereketli bir yıl diliyorum. Her zaman her koşulda yanınızda olmaya devam edeceğim.

 

HER ANINIZDA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ.

Değerli kardeşimiz Naci Bodur’un Sivas Gürün Böğrüdelik Köyü’ndeki ay çekirdeği harman yeri davetine icabet ettik. Bizleri kurban keserek karşılayan kardeşimize ve kıymetli ailesine çok teşekkür ediyorum.

Sivas Şarkışla İyecik Köyü’nde bulunan Harun Deniz kardeşimizin ay çekirdeği harman yerini ziyaret ettik. Tüm çiftçilerimize bereketli bir yıl diliyorum. Allah çiftçilerimizin emeklerini zayi etmesin.

Kırıkkale’ye büyük değer katacak olan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi ve Mushaf’ı Şerif Müzesi’nin, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sn. Ali Erbaş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sn. Yaşar Yıldırım ve birçok kıymetli ismin katıldığı açılış programına katılım sağladık. Kırıkkale’mize kazandırılan bu değerli eserler için Sn. Bahattin Akyön beyefendiye teşekkür ederiz.

Harun Şahinbaş’ın yeğeni Ülkü hanımın düğün merasimine katılım sağlayarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diledik.

Personellerimizden Tuncay Bağcı’nın oğlu Kubilay Bağcı’nın davetine icabet ettik. Bağcı ve Koyuncu ailelerine nazik davetlerinden ve de desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Biz Bir Aileyiz. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun.

Galatasaray Beşiktaş derbisini hemşehrilerimizle birlikle Hacılar Kongre Merkezi’mizde izledik.

Mithat Ayar’ın kıymetli evladının düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Mevlüt Batak’ın kıymetli evladının kına merasimine katıldık.

Küreboğazı Köyü Muhtarı Satılmış Ercan’ın kıymetli evladının düğün merasimine katılım sağlayarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diledik.

MHP Kırıkkale eski İl Başkanı, uzun yıllar basın sektöründe görev yapmış ve Radyo71'in kurucusu Merhum Harun Yüksel’in taziye evini ziyaret ederek Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağğı dileklerinde bulunduk.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Kırıkkale İl Başkanı Sn. Buket Erman’ın düzenlemiş olduğu tanıtım programına katılım sağlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Kırıkkale Nur Camii’ de cuma namazının ardından İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı saldırılarda hayatını kaybedenler için dua ederek, vatandaşlarımızla birlikte gıyabi cenaze namazına katılım sağladık.

Filistinlilerin su ihtiyacını karşılayacağı kuyuları beton döküp kapatıyorlar, zehir karıştırıyorlar. Hiç bir ayırım yapmadan çoluk çocuk kadınları katlediyorlar. Orada tam bir katliam var. Biz buradan çağrıda bulunuyoruz. Filistin davasına gönül vermiş, oradaki işgale karşı duran, zulme itiraz eden bütün vatandaşlarımızla cuma günü (bugün) saat 12:00’ da Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında buluşuyoruz.

Merhum Cengiz Çelebi’nin taziye yemeğine katılarak ailesine ve yakınlarına baş sağğı diledik.

Allah rahmet eylesin.

Kasabamız sakinlerinden merhum Mustafa Yağız’ın cenaze merasimine katılarak ailesine ve yakınlarına baş sağğı diledik.

Allah rahmet eylesin.

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü olarak atanan Sn. Ferhat METİN beyefendiyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanımız Sn. Murat Abalı’yı Belediyemiz meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ettik.

Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Sn. Engin Pehlivanlı’yı Belediyemiz Meclis üyeleri ile birlikte ziyarette bulunduk.

Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kasabamız sanayi bölgesinde yolların bakım,onarım ve yapım çalışmalarına devam ediyoruz.

‘Konya Gezi’mizin 3. Kafilesi de Tuz Gölü’nü, Konya’nın tarihi ve manevi değerlerini görmenin gezmenin mutluluğu içerisinde gezilerini tamamladı. Kıymetli hemşehrilerimle birlikte keyifli vakit geçirdik. Birlik ve Beraberliğimiz Daim olsun.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz kapsamında düzenlemiş olduğumuz Konya Gezisi’nde 3. Kafilemizde yolculuğuna Tuz Gölü’nü ziyaret ederek başladı.

Kıymetli hemşehrilerimin keyifli vakit geçirmelerini diliyorum.

Yakup Bodur,

Ali Aydemir,

Serkan Koyuncu, Adem Gökçe ve Eşi,

Muhammet Çolak,

Lütfi Koyuncu ve Rabia Yıldız Ailesi,

Halil Yaylacı,

Zabit Karakoç ve Oğlu,

Mustafa Fak, Mustafa Kalkan,

Makamımızda bizleri ziyaret ettiler.

Çorum Valisi Doç. Dr. Sn. Zülkif Dağlı beyefendi ile hasbihâl ettik.

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sn. H. İbrahim Azak ve Türkiye İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sn. Salim Çoruh beyfendileri ziyaret ettik.

Sahadayız.

Kasabamızın daha yaşanır daha temiz olması için çalışmalarımız aralıksız olarak hergün devam etmektedir. Yapılan çalışmaları yerinde kontrol ederek Personellerimize kolaylıklar diledim.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye sözümüz var

İlginizi Çekebilir

Valilik gösteri ve yürüyüş güzergahını açıkladı

İlginizi Çekebilir

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale il genel ve belediye meclis üyeleri netleşti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62630

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#