• Dolar
    32.469
  • Euro
    34.858
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.423
KIRIKKALE
22°

MECLİSTE KIRIKKALE VE ATATÜRK VURGUSU GÜNDEM OLDU

Cemal Enginyurt'un meclis konuşması Kırıkkale'yi coşturdu. Atatürk'ün Mirası üzerinden ağaç kesimleri eleştirildi.


TBMM Genel Kurulu'nda Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un yaptığı etkileyici konuşma, Kırıkkale ve Atatürk'ün mirasını anma vurgusuyla büyük yankı uyandırdı. Enginyurt, mevcut hükümeti ağaç kesimleri konusundaki politikaları nedeniyle eleştirerek, Atatürk'ün Kırıkkale'de kurduğu elektrik ve çelik santralini hatırlattı.


Konuşmasında ağaç kesimlerinin yarattığı olumsuz etkileri vurgulayan Enginyurt, "Şimdi siz ağaç kesilmesinin nesini savunacaksınız efendim? Neymiş, bu şirket olmasaymış karanlıkta kalırmışız. Nasıl karanlıkta kalıyoruz be sarı saçlı mavi gözlü dev adamımız Mustafa Kemal Atatürk 1926 yılında Kırıkkale'ye elektrik ve çelik santralini kurarken siz mi vardınız bu memlekette?" ifadeleriyle eleştirilerini dile getirdi.
Enginyurt'un bu sözleri, meclis salonunda büyük bir alkış ve destekle karşılandı. Konuşmasının ardından yapılan alkışlar, Enginyurt'un ifadelerinin Kırıkkale halkı ve meclis üyeleri tarafından ne kadar önemsendiğini ve paylaşılan duyguları yansıttı.


Cemal Enginyurt'un konuşması, ağaç kesimlerinin yarattığı çevresel ve sosyal etkileri dile getirerek, Atatürk'ün mirasını hatırlatarak ve duygusal bir yaklaşımla hükümetin politikalarını eleştirmesi nedeniyle önemli bir vurguyu temsil ediyor. Kırıkkale'nin tarihsel önemine vurgu yaparak yapılan bu konuşma, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

İlginizi Çekebilir

Ak Parti’den Avukatlara Çıkarma

İlginizi Çekebilir

Köy evinden eşya çalan 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

İlginizi Çekebilir

AHMET’LERİN ZAFERİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90115

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#