• Dolar
    32.701
  • Euro
    35.140
  • Ç.Altın
    4.036
  • Altın
    2.440
KIRIKKALE
36°
01:50

İkindi'ye Kalan Süre

LGS birincisi Kırıkkale’den!

Kırıkkaleli Mert Atay Gül, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak LGS Türkiye birincileri arasına girdi.


Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 352 öğrenci sınavdaki tüm soruları doğru yanıtlayarak, 500 tam puan aldı. Bu öğrencilerden biri de Başaran Koleji’nde eğitim gören Kırıkkaleli Mert Atay Gül oldu. Sınavdaki tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan Gül, Kırıkkale birincisi olurken, Türkiye birincilerinin arasına da adını yazdırdı.

Başaran Koleji yetkililerinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Başaran Koleji olarak geleneksel başarılarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.  2024 yılı LGS resmi sonuçlarına göre 8. sınıf öğrencimiz Mert Atay Gül, tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde etti. Başta derece yapan öğrencimiz olmak üzere tüm çocuklarımızı, eğitim - öğretim sürecindeki üstün gayretleri ve muhteşem LGS sonuçlarından dolayı kutluyoruz. Bu başarıda emeği olan kıymetli ailelerimizi, öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik eder, tüm öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.”

 

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ''İstihdamla bu şehrin nüfusunu artıracağız''

İlginizi Çekebilir

Kalefest2024 için hazırlıklar devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de kaçakçılık operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49210

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#