• Dolar
    34.103
  • Euro
    38.146
  • Ç.Altın
    4.779
  • Altın
    2.874
KIRIKKALE
24°
04:18

Öğleye kalan Süre

Kurbanlıklar selden kurtarıldı

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, 7 Haziran Cuma akşamı şiddetli yağış sonrası gelen ihbar üzerine hızlıca harekete geçti.


Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, 7 Haziran Cuma akşamı meydana gelen şiddetli yağışın ardından gelen ihbar üzerine hızla harekete geçti. İl Müdürü Fatih Ateş, Müdür Yardımcısı, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü ve Veteriner Hekimleri ile birlikte olay yerine intikal etti.

Selden etkilenen işletmeleri yerinde inceleyen Ateş ve ekibi, ilk olarak M.A’ya ait 50 adet kurbanlık dana ile 20 baş damızlık düvenin bulunduğu işletmeye ulaştı. Ahırdaki hasar tespitlerini tamamladıktan sonra, B.K’ya ait işletmeye geçerek burada ağılda bulunan 120 adet küçükbaş hayvanı daha güvenli bir alana naklettiler.

 İl Müdürü Fatih Ateş, sel felaketinden etkilenen üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti ve İl Müdürlüğü olarak her zaman üreticilerin yanında olacaklarını vurguladı. Ateş, “Üreticilerimizin mağduriyetlerini en aza indirmek için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Sel felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız,” dedi.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti, yerel seçimlere hazırlanıyor

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında sıkı denetim: Otobüs, tır, kamyon tek tek durduruldu

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’a hayırlı olsun ziyareti yaptılar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42535

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#