• Dolar
    32.380
  • Euro
    34.739
  • Ç.Altın
    3.972
  • Altın
    2.407
KIRIKKALE
21°
01:36

İkindi'ye Kalan Süre

KOYUNCU ‘’Hemşehrilerini yalnız bırakmadı’’

Hacılar Belediye Başkanı ve MHP Adayı Mehmet Koyuncu, her alanda seçim çalışmasını sürdürüyor.


. Kasaba dışında çiftçilikle uğraşan hemşehrilerini yalnız bırakmayan Koyuncu, onları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunuyor.

Koyuncu’’ Kasabamızın değerli çiftçilerinden Nihat Alakuş, Yeğenim Yasin Koyuncu ve Erçin Deniz’i harman yerinde ziyaret etti. Allah emeklerini zayi etmesin, bol bereketli bir yıl diledik.Sivas’a gidipte Ağa çadırını ziyaret etmemek olmazdı.

Kasabamızın değerli çiftçilerinden Hacı Osman Bağcı’yı harman yerinde ziyaret etti. bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ettik .Ferhat Koyuncu, Yunus Koyuncu ve Yasin Alakuş’u harman yerinde ziyaret ederek yalnız olmadıklarını amcalarının daima yanında olduğunu gösterdik. Ayrıca Zeki Karagöz’ün de memnuniyeti bizleri ayrıca memnun ettik.

Çiftçilerimize bereketli bir yıl diliyorum.

Kıymetli hemşehrim Mehmet Bağrıaçık’ı Sivas’ta yalnız bırakmayarak manevi destekte bulunduk. Her anınızda ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Değerli çiftçi kardeşime bereketli bir yıl diliyorum.

İŞTE SAMİMİYET İŞTE TEVAZU..

Kasabamızın değerli çiftçilerinden İbrahim Eren, Vahdet Bağcı ve Ayhan Koyuncu’yu Sivas’ta harman yerinde ziyaret ederek bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ettik. Allah emeklerini zayi etmesin.

 BİZ BİR AİLEYİZ, BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

Sivas’ta harman yerinde bizleri sofralarında ağırlayan çok kıymetli hemşehrilerim Naci Bodur, Neyfel Bodur, Osman Çetin, namı diğer Sivas Valisi Yasin Yaylacı ve Hasan Ulukul’a çok teşekkür ediyorum. Çiftçi kardeşlerime bereketli bir yıl diliyorum. Her zaman her koşulda yanınızda olmaya devam edeceğim’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Bozdağ’a hayırlı olsun ziyareti

İlginizi Çekebilir

Süslü kadınlar Kırıkkale’de tur attı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'ye yağış geliyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35636

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#