• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
08:9

Öğleye kalan Süre

Konserler İptal

Yahşihan Belediyesi tarafından 27 Ekim’de yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Konserinin, Filistin’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edilmesinin ardından Kırıkkale Belediyesi’nden de konser iptali haberi geldi.


Kırıkkale Belediyesi tarafından, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel Kubat konseri, İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılar nedeniyle iptal edildi. Kırıkkale Belediyesi tarafından 27 Ekim’de yapılacağı belirtilen ancak iptal edilen konser hakkında şu duyuruya yer verildi. "Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları içerisinde düzenlemeyi planladığımız 28 Ekim 2023 tarihli Kubat konseri İsrail'in masum Filistin halkına yönelik insanlık dışı saldırılarından dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle düzenlenecek olan konser, İsrail’in Filistin’e yönelik düzenlediği insanlık dışı saldırıları nedeniyle iptal edildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "Filistin'de yaşanan insanlık dramı nedeniyle konserimiz iptal edilmiştir" dedi.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ AÇIKLAMA YAPTI 
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan konser iptal edildi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde 27 Ekim Cuma günü gerçekleştireceğimiz konserimiz, Filistin'de devam eden savaş durumu ve masum yavruların katledildiği insanlık dramı nedeniyle iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR 
Türkyılmaz ayrıca “Yaşanan bu insanlık dramı bizleri derinden üzmüştür. İnsanlık adına utanç verici hale gelen bu baskı ve yok etme politikası bitmeli ve acilen sivillere yönelik bombalamalar durmalıdır. Cuma günü camilerimizde ölen yavrularımız için gıyabi cenaze kılınması için gerekli girişimleri yapacağız. Allah ölen kardeşlerimizin mekânını cennet eylesin.” İfadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’dan Filistin mitingine destek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin sevilen siyasetçilerinden İhsan Kayalak, hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir

Mehmet Yılmazer: KIRIKKALE'YE KARŞI SORUMLULUKLARIM VAR''

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72405

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#