• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
02:27

İmsak'a Kalan Süre

KIRIKKALE'YE SPOR BAKANLIĞINDAN 3,5 MİLYONLUK HAVUZ

Gençlik ve spor bakanlığından Kırıkkale’nin 3 İlçesine 128 metre karelik ve 125 cm derinliğinde 3.5 milyonluk 3 adet havuz kurduruldu.


Keskin Bahşılı ve Karakeçili İlçelerine Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından 3,5 milyon değerinde 3 adet portatif havuz kuruldu. Keskin ve Karakeçili ilçesine kurulan havuzlar yüzme bilmeyen çocuklara yüzme öğretilmek üzere faliyete geçerken Bahşılı İlçesine kurulan havuz Çarşamba günü hizmete alınacak.

Gençlik ve Spor müdürlüğüne ait arazilere kurulan portatif havuzların açılışları Vali Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından hizmete açılırken Çocukların yüzleri güldü. Çocuk gülerse dünya güler. Sloganıyla hizmete sunulan yüzme havuzları yeni yetişen gençlikin sporls tanışması için taktire şayan hizmet olarak değerlendirilirken yaz aylarının sıcak geçmesi nedeniyle çocukların hem serinlemesi hem eylenmeleri ve sporla meşgul olmaları açısından güzel bir hizmet olduğunu ifade eden vatandaşlar ‘Bu hizmetin çocuklarımıza hediye eden emeği geçen ve faliyete sunanlara minnettarız. Çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz’ dediler.

Havuzların hizmete girmesi ile birlikde havuzdan çıkmak istemeyen çocukları havuza Vali Tekbıyıkoğlu tarafında tek tek yitmek suretiye suyls tanışırken Çocukların yüzleri güldü.

İlginizi Çekebilir

Terliklerini çıkarıp içeri öyle giren yaşlı kadın: 'Kızarlar diye korkuyorum'

İlginizi Çekebilir

YOLLAR KALDIRIMLAR KÖSTEBEK YUVASI OLDU

İlginizi Çekebilir

Kamyonet ile otomobil çarpıştı 2 ölü 3 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27292

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#