• Dolar
    32.250
  • Euro
    34.858
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.418
KIRIKKALE
27°
00:30

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkalespor’un ismi değişiyor

2023-2024 futbol sezonunda 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un yeni dönemde ismi değişecek. Konuyla ilgili TFF’ye başvuru yapan kulüp yönetimi, isim değişikliğinin sezon başlamadan önce onaylanmasını bekliyor.


YENİ SEZONDA İSMİ DEĞİŞİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkkalespor’da isim değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuru yapıldı. Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, geçtiğimiz gün düzenledii basın toplantısında kulübün isminin değişeceğini söyledi. Yeni sezonda Kırıkkale Büyük Anadoluspor isminin değişeceğini söyleyen Akbal, “Takımımızın isminin Kırıkkalegücü spor olması için başvurumuzu yaptık” dedi.

TFF İÇİN BAŞVURU YAPILDI

Akbal, “Takımımızın Kırıkkale Büyük Anadoluspor olan ismi Kırıkkalegücü olması için gerekli yerlere başvuru yaptık. Kırıkkalespor isminin daha önceden başka birileri tarafından tescillendiği için bizler bu ismi TFF üzerinden alamıyoruz. Kırıkkalegücü isminin tescillenmesi için çalışma sergileyeceğiz. Yakında ismimiz tescillenecek. Şuan geç kalındı ama kulüp binasında küçük tamiratlar yapılacak. Bütçemizi iyi ayarlamalıyız. Takımla giden yöneticiler masraflarını kendileri ödeyecek” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşan yüzlerce antikayı iş yerinde sergiliyor

İlginizi Çekebilir

Önlükler 24 Kasım'da öğretmenlere hediye edilecek

İlginizi Çekebilir

Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96012

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#