• Dolar
    32.231
  • Euro
    34.832
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.416
KIRIKKALE
27°
00:1

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinden Rıza Aydın, Kırıkkale’nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü oldu.


BOŞ KALAN GÖREVE AYDIN ATANDI
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, geçtiğimiz yıl tacizci bir idareciyi görevden almış ve bu olay sonrası siyasi baskıya maruz kalmıştı. Telefoncu ise doğru tutumunun arkasında durmaya devam ederek tüm baskılara rağmen iyi işlere imza atmaya devam etmişti. Sonunda baskılardan bunalan başarılı müdür, görevinden istifa etmişti. Telefoncu’nun istifasının kabul edilmesinin ardından boş kalan göreve Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinden Rıza Aydın atandı.

RIZA AYDIN KİMDİR?
1974 yılında Kütahya’nın Emet ilçesinde dünyaya gelen Rıza Aydın, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aydın, 1996 yılında Manisa’da göreve başladı. Manisa, Hatay ve Riyad’da çeşitli okullarda öğretmenlik görevinde bulundu. 2009 yılında ilköğretim müfettiş yardımcısı unvanıyla Şanlıurfa’ya atandı. Müfettiş yardımcısı ve maarif müfettişi olarak görev yaptı. 2017 yılında ise Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi olarak göreve başladı. Rıza Aydın, son olarak Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

İlginizi Çekebilir

Aytekin: Çalışan emekliye iki katı ikramiye verilmeli

İlginizi Çekebilir

KAYIP GENÇ BULUNDU

İlginizi Çekebilir

TIR’ın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53604

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#