• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
04:58

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin üç köyünde inceleme başlatılıyor

31 Mart mahalli seçimlerinde yeniden şekillenen İl Genel Meclisi çalışmalarına başladı. Başkanlık ve üyeliklerin belirlendiği ilk oturum sonrasında yapılan toplantıda, il genel meclisi önemli kararla imza attı.


Yeni oluşan Kırıkkale İl Genel Meclisi, Mayıs ayı ilk oturum sonrasında yapılan toplantıda önemli kararlara imza attı. Verilen önergeler doğrultusunda, Yahşihan İlçesine bağlı Hisar Köyde içme suyu sıkıntısının aşılması için sondaj yapılması, Balışeyh İlçesi Hüseyinobası Köyünde içme suyu sisteminin sürekli arızalanması nedeniyle bakım onarım yapılması ve Balışeyh İlçesi İzzettin Köy Yoluna bakım onarım ve yenilenmesi istekleri oylandı. Meclis yapılan oylama sonrasında kurulacak komisyon ile Yahşihan ve Balışeyh ilçelerine bağlı üç köyde inlemelerde bulunacak. İnceleme sonrası hazırlanacak rapor ile söz konusu aksaklıkların giderilmesi 2024 yılı planlamasına alınacak.

İlginizi Çekebilir

EMEKLİLERDEN KARAYOL’A DESTEK

İlginizi Çekebilir

SİNERJİ’DEN KIRIKKALEGÜCÜ SPOR’A BÜYÜK DESTEK

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42751

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#