• Dolar
    32.665
  • Euro
    35.564
  • Ç.Altın
    4.089
  • Altın
    2.506
KIRIKKALE
33°
02:44

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’nin su sorunu çözüldü

Kırıkkale’de hemen hemen her mahallede yaşanan su patlakları ve su kesintileri İSKİ ile Belediyenin yürüttükleri ortak çalışma sonrası çözüme kavuştu. Arıtma tesisinde bulunan ana hat yaşanan arıza giderildi.


Kırıkkale Belediye Başkanı seçildikten bugüne kadar kentte yaşanan ve canından bezdiren su patlakları ile kesintiler çözüme kavuştu. İSKİ ile Kırıkkale Belediyesinin ortak çalışması ile Yeşil Vadi Su Birliği Arıtma Tesisinde bulunan 1600 mm çapındaki MV2 hattında bulunan sorun giderildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Kırıkkale Yeşil Vadi Su Birliği Arıtma Tesisimizde bulunan 1600 mm çapındaki MV2 hattında 7 yılı aşkın süredir devam eden arıza İSKİ ile Kırıkkale Belediyemizin ortaklaşa yürüttükleri çalışmayla giderilmiştir. Bu sayede tesisimizde uzun süredir devam eden enerji ve su israfının önüne büyük oranda geçiyoruz. Emeği geçen İSKİ ekiplerine ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kırıkkale'mizin en önemli sorunlarının başında gelen altyapı sorununun çözümü için yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

1 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Sungur; Yahşihan’da kaybolan arazileri tekrar eski yerine getireceğim

İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine yapılacak zamlar ertelendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16178

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#