• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
03:13

Öğleye kalan Süre

Kırıkkaleli vatandaş, kazı kazandan 500 bin lira kazandı!

Kırıkkaleli çay ocaklarının köşesinde bulunan Milli Piyango bayisi, Kırıkkaleli vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor.


Yıllardır Kırıkkale Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Methi Akıcı’nın işletmeciliğini yaptığı, Milli Piyango bayisi, Kırıkkaleli vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Milli piyango biletinden, kazı kazan tarzı oyunlara kadar birçok farklı şans oyunu bulunan bayiye, Kırıkkaleli vatandaşlar şanslarını denemek için gidiyor.

 1990 yılında bayiliği alan ve 34 yıldır bu işi yapan Methi Akıncı, Kırıkkaleli vatandaşların şans oyunlarına ilgilisi olduğunu belirterek, “Yeni oyunlar var ve bu oyunlar, Kırıkkaleli vatandaşların ilgisini çekiyor. Buradan 500 bin liralık ikramiye kazanan talihlimiz oldu, yine 200 bin lira ikramiye kazanan talihli oldu. Bugün bir talihlimiz 10 bin lira kazandı. Kırıkkaleli vatandaşlar şans oyunlarını seviyor.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Park halindeki otomobile arkadan çarptı: 3 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hasat başladı

İlginizi Çekebilir

Altınışık’tan Koray Aydın’a destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30741

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#