• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Kırıkkaleli down sendromlu ve otizmli sporculardan büyük başarı

28-29 Eylül 2024 tarihlerinde Didim’de düzenlenen Özel Sporcular Bocce 2. Bölge Türkiye Şampiyonası'nda Kırıkkale, büyük bir başarıya imza attı.


28-29 Eylül 2024 tarihlerinde Didim’de düzenlenen Özel Sporcular Bocce 2. Bölge Türkiye Şampiyonası’nda Kırıkkale'li sporcular büyük bir başarıya imza attı. Kırıkkale Efe Özel Sporcular Spor Kulübü ve Arda Özel Sporcular Kulübü, toplamda dört altın madalya kazanarak şampiyonluğu göğüslediler.

ÖZEL SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Şampiyonaya 43 spor kulübünün katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Kırıkkale'yi temsilen Efe Özel Sporcular Spor Kulübü, down sendromlu kadınlar kategorisinde Beyza Yurtoğlu ve Damla Eldivan ile Türkiye şampiyonu oldu. Bu başarılı sporcular, mücadeleleriyle hem Kırıkkale’yi hem de özel sporcular camiasını gururlandırdılar. Diğer yandan, Arda Özel Sporcular Kulübü'nden Melisa İnan ve Esila İnan, otizmli kadınlar kategorisinde şampiyonluk elde ederek altın madalyaya uzandılar. Her iki kulübün sporcuları da yoğun bir çalışma ve azimle bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşadı.

EFE VE ARDA KULÜPLERİ, DİDİM'DE TARİHE GEÇTİ

Şampiyonada ayrıca, mental erkekler kategorisinde Kırıkkale Engelsiz Yaşam Spor Kulübü, en centilmen takım seçilerek centilmenlik kupası ve altın madalya kazandı. Bu ödül, sporun sadece başarı değil, aynı zamanda fair play ruhunu da temsil ettiğini bir kez daha gösterdi. Kırıkkale'deki özel sporcular, bu önemli başarılarıyla sadece kendilerini değil, aynı zamanda ailelerini ve tüm kenti gururlandırdılar.

 

 

İlginizi Çekebilir

Kuvvetli rüzgar evin çatısını uçurdu

İlginizi Çekebilir

Bayramın çilesi onlara kaldı!

İlginizi Çekebilir

BAŞKAN ADAYI TORUNLARI İLE SAKLAMBAÇ OYNADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52678

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#