• Dolar
    32.969
  • Euro
    35.303
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.463
KIRIKKALE
33°
03:47

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlığa Uğut Kütük getiriliyor

2024-2025 sezonunda TFF 3 ligde şampiyonluk hedefleyen Kırıkkalegücü, takımın efsane isimlerinde yer alan Uğur Kütük’ü Genel Kaptanlığa getirmeyi planlıyor.


Hafta sonu gerçekleştirilen kongrede Kırıkkalegücü’nün yeni başkanı Adnan Duman olurken, yeni yönetimde belli olmuştu. 2024-2025 Futbol sezonunda şampiyonluğu hedefleyen yeni yönetim, tahmini bütçeyi de 50 milyon lira olarak belirlemişti. Teknik Direktör olarak TFF 3 lig 1 grupta şampiyon olan Kepez Belediyespor’un hocası Çağdaş Çavuş ile görüşen yönetim, Genel Kaptanlık için de birçok ismi listesinde bulunduruyor.

Kırıkkalegücü’nde Genel Kaptanlık için düşünülen isimlerin başında, Kırıkkalespor’un efsane isimleri arasında gösterilen Uğur Kütük yer alıyor. Kütük, önceki dönemde Kırıkkalespor Başkanlığına adaylığını açıklamış daha sonra ise dönemin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile tesis konusunda anlaşılamadığı için adaylıktan çekilmişti. Daha sonra eski yönetim tarafından sezon öncesi bilgi ve birikiminden faydalanmak istemiş fakat Şeref Akbal ve yönetimi ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle Kütük, görevi bırakmıştı.

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında ’kış lastiği’ denetimi: Uymayanlara bin 152 lira ceza

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi koltuğu bıraktı

İlginizi Çekebilir

Hasandede’de aşure etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90630

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#