• Dolar
    32.825
  • Euro
    35.244
  • Ç.Altın
    4.097
  • Altın
    2.449
KIRIKKALE
37°

Kırıkkalegücü Coşkundere ile anlaştı

TFF 3 Lig 4 grupta mücadele edecek Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunda başarılı teknik direktör Ercümend Coşkundere ile sözleşme imzaladı.


TFF 3 Lig 4 grupta mücadele edecek Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, yeni teknik direktörü ile Ercümend Coşkundere ile sözleşme imzaladı. Sinerji A.Ş.’de yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Adnan Duman ile Coşkundere sözleşleşmeyi imzaladı. Kırıkkalegücü Futbol Kulübünden yapılan açıklamada, “Kulübümüz kariyeri başarılarla dolu, teknik direktör Ercümend Coşkundere ile resmi olarak anlaşmaya varmıştır. Futbol konusunda tartışmasız bir duayen olan Ercümend Hocamızın liderliğinde, takımımızın zaferlerle dolu yeni bir döneme adım atacağına gönülden inanıyoruz. Onun bilgi, tecrübe ve vizyonu, kulübümüzü yeniden zirveye taşıyacak. Hoş geldin, Ercümend Coşkundere! Kulübümüze ve taraftarlarımıza getireceğin yeni zaferleri sabırsızlıkla bekliyoruz.  Ayrıca, eski teknik direktörümüz Nihat Baran'a özverili çalışmaları ve kulübümüze olan katkıları için sonsuz teşekkürlerimizi sunar, kendisine gelecekteki kariyerinde başarılar dileriz. Kırıkkale’ye hayırlı olsun!”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale TSO’da helal belgelendirme anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Türkiye'yi sarsan kaza! 10 ölü, 50 yaralı

İlginizi Çekebilir

Zafer Çakmaklı'dan Olay Paylaşım

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66025

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#