• Dolar
    32.201
  • Euro
    34.997
  • Ç.Altın
    4.105
  • Altın
    2.516
KIRIKKALE
27°

Kırıkkale’de sokak ortasında bıçaklı kavga!

Kırıkkale’de meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi yaralanırken, 3 şüpheli olay yerinden kaçtı. Polis, şüphelileri kısa sürede yakaladı.


Olay, saat 15:30 sıralarında Yenidoğan Mahallesi 602 sokakta meydana geldi. sokak üzerinde bulunan bir çay ocağında oturan İ.B. ile O.U., B.U. ve H.U. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüphelilerden biri üzerinde bulunan bıçakla İ.B.’yi yaraladı. Daha sonra şüpheliler ir araca binerek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesi bulunmazken polis, şüphelileri yakalama çalışması başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olay yerinden kaçan şüpheliler, polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

İnsan Hakları günü mesajı

İlginizi Çekebilir

KÖYLERE HİZMET HIZI DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

Aracıyla şarampole yuvarlanan sürücü öldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73434

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#