• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:12

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de Skandal! Sahte avukat iddiası

Tekirdağ’daki ‘Sahte Doktor’ skandalından sonra bir skandalda Kırıkkale’de yaşandı. Skandala konu olan olay bu kez doktorluk değil, avukatlık.


İddiaya göre; 18 yaşındayken ailesine avukat olduğu yalanını söyleyen T.G., bir süre önce Kırıkkale’de avukatlık bürosu açtı. Bürosunun dış cephesine avukatlık tabelası asan T.G. vatandaşlarla görüşmeler yaptı. T.G. ile avukatlık görüşmesi yapan bir kişi, T.G.’nin sahte avukatlık yaptığı gerekçesiyle şikayette bulundu. Vatandaşın şikayeti üzerine çalışma başlatan Kırıkkale Barosu, durumu savcılığa bildirdi. Bunun üzerine avukatlık bürosunu kapatan T.G., iş yerinin dış cephesine astığı tabelayı da kaldırttı.

T.G.’nin yakınları ile şikayetçi olan vatandaşın görüşmesinin ardından, vatandaş T.G. hakkındaki şikayetini geri aldı. Kırıkkale’de sahte avukatın adliyede duruşmaya girip girmediği ise merak konusu oldu. Sahte avukatın, ‘avukatım’ diyerek kaç kişiye ücret karşılığı hukuk danışmanlığı yaptığı bilinmiyor. Ayrıca, sahte avukatın sosyal medyada, ofisinde cübbe ile fotoğraflar attığı ve fotoğraflarda sahte avukatlık ruhsatı olduğu, ancak yakalandıktan sonra bu fotoğrafları kaldırdığı iddia edildi.

Sahte avukat hakkında soruşturma

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, kendini avukat olarak tanıttığı iddia edilen şüpheli hakkında soruşturma başlattı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Barosu, herhangi bir baroya kaydı bulunmadığı halde kendisini avukat olarak tanıtıp, avukatlık bürosu açtığı, astığı tabelayı sonradan kaldırdığı öne sürülen şüpheli T.G. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Herhangi bir duruşmaya katılmadığı öğrenilen T.G. hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Avşa Adası Hakkında, Nerede, Ne Zaman Gidilir?

İlginizi Çekebilir

Suluhan 200 Çocuk’u Sevindirdi

İlginizi Çekebilir

MAZLUMLAR İÇİN SEYYAR AŞEVİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18231

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#