• Dolar
    32.311
  • Euro
    34.746
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
17°
07:44

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de öğrencilere ‘suyun önemi’ anlatıldı

Kırıkkale’de ‘Suda Sıfır Kayıp’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerinesuyun önemi ve tasarrufun değeri anlatıldı.


Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı su verimliliği seferberliği ile ilgili İklim krizine karşı ‘Suda Sıfır Kayıp’ projesi kapsamında ’Damlaya Damlaya Yok Olmasın’ projesi başlattı. Proje kapsamında ilkokul öğrencilerine suyun önemi ve tasarrufun değeri anlatılıyor. Bu kapsamda Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulunda etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte ilkokul öğrencilerine suyun önemi ve tasarrufun değeri anlatıldı.

 

Konu hakkında Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili İklim krizine karşı “Suda Sıfır Kayıp” ilkesiyle suyumuza yani geleceğimize sahip çıkalım çağrısında bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın, suyumuzu ve geleceğimizi kurtarmak için Ocak ayında başlattığı ‘’Su Verimliliği Seferberliği’’ kapsamında İl Müdürlüğü olarak okullarda eğitimler vermekteyiz. Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün de katıldığı Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulunda yapılan toplantıda ‘’Damlaya Damlaya Yok Olmasın’’ projesi ile genç nesillere suyun önemi ve tasarrufun değeri anlatıldı. Devam eden buluşmalarda yeni su kahramanları yetiştirerek, su verimliliğini artırmaya yönelik uygulamaları hep birlikte hayata geçirecek ve gelecek kuşaklara daha müreffeh bir Türkiye bırakabileceğiz” denildi.

İlginizi Çekebilir

3 KİŞİ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Okullarda mahkeme kurulacak

İlginizi Çekebilir

Yarıyıl tatilinin son dersi: ’Bir Bir İki, 112’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34297

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#