• Dolar
    32.208
  • Euro
    35.064
  • Ç.Altın
    4.132
  • Altın
    2.528
KIRIKKALE
27°
03:6

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale’de Milli Eğitim ve MKE ile işbirliği

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın başkanlığında, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) yetkililerinin de katılımıyla bir proje yürütme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, iki kurum arasındaki iş birliğini geliştirmeye yönelik çeşitli konular ele alındı.Mill


BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

 Toplantıda şu konular ele alındı; İşletmelerde beceri eğitimi: MKE'nin işletmelerinde, mesleki becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilere yönelik beceri eğitimleri düzenlenmesi. Öğrenci bursları: MKE tarafından başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanlarının sağlanması. İş güvenliği: MKE'nin iş güvenliği kültürünün öğrencilere aşılanması ve bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapılması.”

KURUMLAR İÇİN FAYDALI OLACAK

“MKE bünyesinde teknik ziyaretler: MKE tesislerine teknik geziler düzenlenerek öğrencilerin üretim süreçlerini gözlemlemeleri sağlanması. Mezunların istihdamı: MKE bünyesinde istihdam imkanları ve mezunların iş bulma konusunda destek olunması. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda iki kurum arasında yakın iş birliğinin sağlanması ve bu iş birliğinin her iki kurum için de faydalı olması hedeflenmekte.”

İlginizi Çekebilir

İl Sağlık Müdürü Kırıkkalelileri uyardı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de bu da oldu!

İlginizi Çekebilir

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96994

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#