• Dolar
    32.883
  • Euro
    35.182
  • Ç.Altın
    4.063
  • Altın
    2.450
KIRIKKALE
31°
00:34

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale'de lise öğrencilerinden hastalara anlamlı ziyaret

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında Yüksek İhtisas Hastanesi'ni ziyaret ederek, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bu anlamlı ziyaret, hem hastalar hem de öğrenciler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Ziyaret sırasında öğrenciler, hastane yöneticileri tarafından verilen hizmetler ve hastanenin işleyişi hakkında bilgilendirildi. Öğrencilere, hastanenin farklı birimleri gezdirilerek, sağlık hizmetlerinin nasıl sunulduğu ve hastaların nasıl tedavi edildiği anlatıldı. Hastane yöneticileri, öğrencilere sağlık sektörünün önemi ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Hastalarla yakından ilgilenen öğrenciler, onlara moral ve motivasyon sağlayarak, hızlı bir şekilde iyileşmeleri dileğinde bulundular. Hastalar, öğrencilerin bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, öğrenciler de böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi müdürü, değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin, öğrencilerin empati duygularını geliştirmeleri ve toplumsal sorumluluk bilinci kazanmaları açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Hastane ziyaretinin, öğrencilerin insanlara yardım etme isteğini pekiştirdiğini ve onların kişisel gelişimine katkı sağladığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı

İlginizi Çekebilir

SAĞLIK CAMİASININ BAŞARILI İSMİ, KAMU BİRLİĞİ KONFEDERASYONU İL BAŞKANLIĞINA ATANDI

İlginizi Çekebilir

32 bin seçmen sandığa gitmedi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70960

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#