• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Kırıkkale'de kaçakçılığa büyük darbe

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlediği operasyonda F.G.Ç. isimli şahsın üzerinde 7.000 adet dolu makaron ele geçirdi.


Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadelesini sürdürüyor. Yapılan son operasyonda, Cumhuriyet Caddesi üzerinde durdurulan F.G.Ç. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, 7.000 adet içi dolu makaron ele geçirildi.

Elde edilen bilgilere göre, şüpheli şahısın taşıdığı poşetlerde bulunan makaronlar, yasadışı ticaret kapsamında değerlendiriliyor. Olayla ilgili gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadelesine azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, vatandaşları bu tür suçlara karşı duyarlı olmaya davet etti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İlginizi Çekebilir

MKE’de satış modülü değişti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kamera sayısı attırılıyor!

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26242

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#