• Dolar
    32.788
  • Euro
    35.160
  • Ç.Altın
    3.981
  • Altın
    2.459
KIRIKKALE
31°
02:0

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de DEAŞ operasyonu! 2 gözaltı

Kırıkkale’de DAEŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonda yabancı uyruklu 2 şüpheli yakalandı.


İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde DAEŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan operasyonlarda DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen yabancı uyruklu 2 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler sınır dışı edilecek.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “DAEŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs yakalanmış, işlemleri sonrası sınır dışı edilmek üzere ilgili birime teslim edilmiştir. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Roketsan Fabrikası'nda patlama

İlginizi Çekebilir

MOBESE DEVREDE DEĞİL

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler borcunuz silinecek!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48748

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#