• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
02:23

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale'de çarşı pazar karıştı

Kırıkkale'de her yıl bayram öncesi Hüseyin Kahya Parkı'nda kurulan pazar, bu yıl da vatandaşların ilgisini çekti.


geleneksel olarak her yıl bayram öncesi Hüseyin Kahya Parkı'nda kurulan pazara yoğun ilgi gösterdi. Bu yılki Ramazan Bayramı, seçimleri sonrasına denk gelirken yeni Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, pazarcı esnaflara bir jest yaparak, bu yıl tezgah ücretlerini almadı.

PAZARCI ESNAFI, BELEDİYENİN BU JESTİNDEN MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Pazarcı esnafları, belediyenin bu jestinden memnuniyetlerini dile getirirken, bazıları da önerilerde bulundu. Orhan Sarıçiçek gibi uzun yıllardır sektörde hizmet verenler, pazara tahsis edilecek tek bir alanın daha düzenli bir alışveriş ortamı sağlayacağını belirtti. Nevzat Akboğa ise bu uygulamanın insan odaklı bir yaklaşım olduğunu vurgulayarak, devletin halkın yaşamını desteklemesi gerektiğini ifade etti.

BAŞKAN AHMET ÖNAL GÜZEL BİR UYGULAMA YAPTI

Harun Erdoğan gibi diğer pazarcılar da Başkan Önal'ın uygulamasından memnuniyetlerini dile getirerek: "45 yaşındayım bu yaşıma kadar böyle bir uygulama görmedim ben yıllardan beri esnaflık yaparım yeni Başkan Ahmet Önal güzel bir uygulama yaptı. Bu uygulamadan çok memnun kaldım" ifadelerini kullandı.

BAYRAM PAZARI, ARİFE GÜNÜ GECE SAATLERİNE KADAR AÇIK OLACAK

Pazarda, bayramlık kıyafetlerden şekerlemelere kadar çeşitli ürünlerin satıldığı görülürken, Kırıkkaleli vatandaşlar alışveriş için pazarı ziyaret etti. Bayram pazarı, Arife günü gece saatlerine kadar açık olacak şekilde kurulduğu için vatandaşlar bayramlık ihtiyaçlarını son ana kadar karşılayabilecekler.

İlginizi Çekebilir

HALI YIKAMACILAR YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

İlginizi Çekebilir

Bahşılı’da 150 kişilik istihdam

İlginizi Çekebilir

GELECEK PARTİSİ İYİ PARTİYE KATILIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31529

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#