• Dolar
    32.281
  • Euro
    34.851
  • Ç.Altın
    3.982
  • Altın
    2.413
KIRIKKALE
19°
02:27

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de camiler Ramazan ayına hazır

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi Kırıkkale’de tüm camilerde temizlik çalışmaları hız kazandı. Şehir genelinde ki tüm camiler, mescitler ve kuran kursları detaylı olarak dezenfekte ediliyor.


GENİŞ KAPSAMLI DEZENFEKTE

On bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesinde Kırıkkale genelinde bulunan camii, mescit ve kuran kurslarında Kırıkkale Belediyesince geniş kapsamlı dezenfekte çalışması başlatıldı. Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Ekiplerimizce gerçekleştirdikleri şehir merkezi genelinde ki tüm camilerde dezenfekte işlemi ile vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadet etmeleri amaçlanıyor.

 TEMİZ ORTAMDA İBADET İMKANI

Camilerin dezenfekte işlemi hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı ekipleri “Gerek yıl içerisinde gerekse yaklaşan önemli dini günler öncesi sorumluluk sahası içinde ki cami, mescitler ve kuran kurslarında dezenfekte işlemleri yapılmaktadır. Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle de bu yıl işlemlerimizi daha fazla sıkılaştırarak, vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yerine getirebilmeleri için her türlü önlemi alıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın temiz ve ferah bir ortamda Ramazan ayı ibadetlerini yerine getirmelerini sağlıyoruz” denildi.

İlginizi Çekebilir

NEVŞEHİR MTB ANADOLU TURUNA HAZIR..

İlginizi Çekebilir

Acemi kasaplar hastanelik oldu

İlginizi Çekebilir

YOĞUN ÇABA VE GAYRET E ÖDÜL

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36906

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#