• Dolar
    32.309
  • Euro
    34.881
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.392
KIRIKKALE
19°

Kırıkkale'de asayiş operasyonları

Kırıkkale'de polis ekiplerince vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için bir haftada yapılan operasyonlarda, asayiş olaylarına karıştığı tespit edilen 160 şüpheliden 2'si tutuklandı.


ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, çeşitli asayiş olaylarına karıştığı iddiasıyla 160 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 158 şüpheli serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen 2 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
13 faili meçhul hırsızlık olayının aydınlatıldığı operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 25 şüpheli şahıs da adliyeye sevk edildi. Şu ana kadar kolluk kuvvetlerince yapılan çalışmalarda bin 406 şahsın GBT'si sorgulandı, 106 aracın da kontrolleri gerçekleştirildi. Bazı ikamet ve araçlarda yapılan aramalarda da 6 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek ve 113 fişek ele geçirildi. 

İlginizi Çekebilir

Yahşihanda Ramazan öncesi camiler dezenfekte edildi

İlginizi Çekebilir

2 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Ufka Yolculuk bilgilendirme toplantısı yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71097

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#