Etkinlikte Kırgızistan, Kosova, Filistin, Afganistan, Venezuela, Kamerun, Senegal ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nden öğrencilerimiz kendi yaptıkları yöresel yemeklerini sergilediler.
Afgan öğrenciler Mohammed Naser Azizi Özbek Pilavı, Filistinli öğrenciler Maysoun Bashir Musakhan, Gitea Beqiri Kosova’nın yerel lezzeti Fliya, Venezuelalı öğrenciler Gabriel Emilio Mendez Perez Venezuela Patatesleri ve Kırgız öğrenciler Kırgızistan’ın ünlü yemekleri Beş Parmak ve Boorsok ile Uluslararası Öğrenci Yemek Gösterisinde yer alırken, Kamerun, Senegal ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nden gelen misafir öğrenciler de çeşitli yöresel yemekleri ile ziyaretçilerin beğenilerini kazandılar.
Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe KKÜ öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari personel yoğun ilgi gösterdi.
8 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ
Mehmet Saygılı seçim startını verdi
Bakan Yardımcısı Madak, Kırıkkale Huzurköy’de incelemede bulundu
bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
#
#
#
#