• Dolar
    32.788
  • Euro
    35.160
  • Ç.Altın
    3.981
  • Altın
    2.459
KIRIKKALE
31°
01:57

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de Afrika yemeği yaptılar

BESST-İVAL’ 24 programı kapsamında Orta Asya’dan gelen misafir öğrenciler tarafından Uluslararası Öğrenci Yemek Gösterisi etkinliği düzenlendi. Öğrenciler yörelerine ait yemekleri pişirip hem yediler hem misafirlere tattırdılar.


Etkinlikte Kırgızistan, Kosova, Filistin, Afganistan, Venezuela, Kamerun, Senegal ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nden öğrencilerimiz kendi yaptıkları yöresel yemeklerini sergilediler.

Afgan öğrenciler Mohammed Naser Azizi Özbek Pilavı, Filistinli öğrenciler Maysoun Bashir Musakhan, Gitea Beqiri Kosova’nın yerel lezzeti Fliya, Venezuelalı öğrenciler Gabriel Emilio Mendez Perez Venezuela Patatesleri ve Kırgız öğrenciler Kırgızistan’ın ünlü yemekleri Beş Parmak ve Boorsok ile Uluslararası Öğrenci Yemek Gösterisinde yer alırken, Kamerun, Senegal ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nden gelen misafir öğrenciler de çeşitli yöresel yemekleri ile ziyaretçilerin beğenilerini kazandılar.

Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe KKÜ öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari personel yoğun ilgi gösterdi.

İlginizi Çekebilir

8 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Mehmet Saygılı seçim startını verdi

İlginizi Çekebilir

Bakan Yardımcısı Madak, Kırıkkale Huzurköy’de incelemede bulundu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13186

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#