• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Kırıkkale'de 920 öğrenci barınakta buluştu

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla Kırıkkale'deki hayvan barınakları, öğrenci ziyaretleriyle dolup taştı. Kırıkkale Belediyesi’ne ait Hasandede Hayvan Bakım ve Koruma Alanı, çeşitli okullardan gelen 920 öğrenciyi ağırladı.


4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla Kırıkkale'deki hayvan barınakları, öğrenci ziyaretleriyle dolup taştı. Kırıkkale Belediyesi'ne ait Hasandede'deki hayvan bakım ve koruma alanı, çeşitli okullardan gelen 920 öğrenciyi ağırladı.

Ziyaret esnasında, öğrenciler barınaktaki hayvanları yakından inceleme fırsatı buldu. Yetkililer eşliğinde yapılan bu etkinlikte, çocuklar hayvanlarla etkileşimde bulunarak, onların yaşam koşullarını öğrendiler. Barınakta geçirdikleri süre boyunca sevimli dostlarıyla vakit geçirmenin keyfini çıkardılar.Kırıkkale Belediyesi, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Kırıkkale'de eğitim gören 920 öğrencimiz, can dostlarımızı misafir ettiğimiz barınağımızı ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, barınaktaki hayvanlarla tanışarak onlarla sevgi dolu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar." ifadesine yer verdi.

Bu anlamlı ziyaret, çocukların hayvanlara karşı duyarlılığını artırırken, toplumda hayvan hakları bilincinin gelişmesine de katkı sağladı. Öğrenciler, barınaktaki hayvanların ihtiyaçlarına dikkat çekerek, sahiplenmenin önemine vurgu yaptılar. Etkinliğin sonunda, birçok öğrenci evcil hayvan sahiplenmek konusunda daha istekli olduklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Seyir halindeki otomobil alev aldı

İlginizi Çekebilir

Gökkaya tedavi altına alındı

İlginizi Çekebilir

Binlerce çocuk ibadet için camilere koşuyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13091

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#