• Dolar
    32.981
  • Euro
    35.291
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.462
KIRIKKALE
33°
04:22

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Orman İşletme Müdürü Değişti

Kırıkkale’nin başarılı Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz’ın yerine Mehmet Kılıç atandı.


Kırıkkale’de yaptığı hizmetlerle iz bırakan ve Kırıkkale’de ki ormanlık arazileri ıslah ederek gelişmesini sağlayan Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz, Anakara Bölge Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Müdür Atilla Kılıç’ın yerine ise Mehmet Kılıç görevlendirildi. Kırıkkale’de uzun süredir Orman İşletme Müdürlüğü yapan Atilla Yılmaz, bakımsızlıktan yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan ormanlık arazilerin ıslah çalışmalarını yapmış ve zaten az olan ormanlık alanları kurtarmıştı. Yine ağaç çalışmaları yaparak Kırıkkale’ye birçok yeni ormanlık alan kazandırmış ve Kırıkkale’nin yeşil alanının büyümesine katkıda bulunmuştu.

Atilla Yılmaz’ın Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğünden ayrılacak olması üzüntüye sebep olurken, Bakanlıkta rotasyon dönemi geldiği ve bu sebeple Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğünden ayrıldığı öğrenildi. Atilla Yılmaz Ankara Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Başarılı bürokratımız Atilla Yılmaz, çalışmalarıyla Kırıkkale’de iz bırakan bürokratlar arasında yer alırken, yarın Orman İşletme Müdürlüğünde devir teslim yapılacağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de cemaat ayakkabılarını çıkarmaya korkar oldu

İlginizi Çekebilir

Okullarda müfredat değişiyor

İlginizi Çekebilir

FETÖ sanıkları yeniden hakim karşısında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75789

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#