• Dolar
    32.671
  • Euro
    35.093
  • Ç.Altın
    4.039
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
36°
01:9

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi'nden proje hazırlığı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman, Ardiyeler Bölgesi ve Osmangazi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.


  Kırıkkale Belediyesi, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatı doğrultusunda, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, Kırıkkale Belediye Encümeni Ümit Duman, zabıta amiri, imar kaçak amiri ve zabıtalarla birlikte Ardiyeler Bölgesi ve Osmangazi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

İnceleme kapsamında, Ardiyeler Bölgesi ve Osmangazi Mahallesi’nde yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Belediye Encümeni Ümit Duman, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Ahmet Önal liderliğinde Kırıkkale’mizi yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Duman, gerçekleştirilen incelemelerin ardından bölgede yapılacak projeler hakkında, planlanan projelerin, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandığını belirterek, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal donatı alanlarının da projeler arasında yer aldığını ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer ise, bu tür incelemelerin Kırıkkale'nin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Amacımız, Kırıkkale halkına daha modern ve yaşanabilir bir çevre sunmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.

Kırıkkale Belediyesi, vatandaşların taleplerine hızlı ve etkili çözümler üretmek adına yerinde incelemeler yaparak, projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara devam edeceğini belirtti. Başkan Ahmet Önal ve ekibi, şehrin dört bir yanında gerçekleştirilecek projelerle Kırıkkale'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de eğitim için çalışmalar sürüyor

İlginizi Çekebilir

HASTANE DE YANGIN

İlginizi Çekebilir

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20485

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#