• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
01:36

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi sendikayı değiştirdi

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 2008 yılından buyana Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikasının yetkili olduğu(YERELSEN) Belediye’de sendikayı değiştirdi.


Belediyede artık Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) yetkili kılındı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, YERELSEN ile yolları ayırdı. Belediyede 2008 yılından bu yana üyesi olduğu Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN) den istifa edilerek, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) yetkili kılındı. Bundan böyle Belediye çalışanlarının toplu iş sözleşme görüşmeleri yeni sendika SODEMSEN ile yapılacak.

SÖZLEŞME YETKİSİ SODEMSEN'İN

Kırıkkale Belediyesi meclisinde alınan karar şu şekilde bildirildi. "03.12.2008 tarih ve 14 sayılı kararı ile üyesi olduğumuz Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası’ndan (YERELSEN) istifa edilmesine ve alınan meclis kararının ilgili sendikaya gönderilmesine mevcudun oybirliği ile karar verildi. Belediyemizde çalışan işçilerin bağlı bulundukları sendika veya sendikalar ile yapılacak toplu iş sözleşmelerinde Belediyemizin 6356 Sayılı Kanun gereğince “Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN)” tarafından temsil edilmesine ve üye olunmasına, üyelik ilişkilerinin aynı kanunun SODEMSEN tüzüğü hükümlerine ve yıllık üyelik aidatı olarak tüzükte belirtilen miktarın Belediyemiz İller Bankası hissesinden tutulmak suretiyle ödenmesine ve İller Bankasına bu konuda yetki verilmesine mevcudun oybirliği ile karar verildi."

İlginizi Çekebilir

Benzine peş peşe 3.indirim

İlginizi Çekebilir

DOKTORA SALDIRI SAĞLIGINIZA SALDIRIDIR KINIYORUZ....

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da kilit parke çalışmaları devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79137

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#