• Dolar
    32.393
  • Euro
    34.732
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
21°
02:13

Akşam'a Kalan Süre

Keskinde 2 Parti Seçime Ortak Girecek

31 Mart yerel yönetimler seçimin de bazı bölgelerde ve illerde ittifak kararı alan Saadet Partisi ve Gelecek Partisi bu kez de Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde ortak kararla seçime girme kararı aldı.


Gelecek Partisinin Adayı Destekleniyor

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, 31 Martta yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde ittifak yapacağı bölgeyi belirledi. Bu tabloya bakıldığında SP ve GP Kırıkkale’nin keskin ilçesinde de seçime ortak girecekleri netleşti. Gelecek ve Saadet Partileri 31 Martta yapılacak olan yerel yönetimler seçimi için iki partinin de anlaşmasıyla beraber Saadet Partisi Keskin ilçesinde Gelecek Partisinin adayını destekleyecek.

Şabab Yücel Gedikali

Gelecek Partisinin Keskin ilçesinde ki adayı Şabab Yücel Gedikali idi ve buna göre Saadet Partisi de 31 Mart yerel seçimlerinde Keskin ilçesinde ki Şabab Yücel Gedikali iyi destekleycek. Çalışmalarına devam eden Gelecek Partisi Keskin İlçesi Belediye Başkanı Adayı Şabab Yücel Gedikali: Memleketime, sistemli ve güzel bir sosyal belediyecilik hizmeti gerekiyor. Tecrübelerimi memleketimi güzelleştirmek için kullanacağım” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

BBP unuttu, DEVA unutmadı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu

İlginizi Çekebilir

Gözler yeni yılın ilk kabinesinde!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68615

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#