• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Keskin Belediyesi, çevre temizliği için yeni ekipmanlarla güçleniyor

Kırıkkale Keskin Belediyesi, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ın destekleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan önemli bir destek aldı.


Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ın destekleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan önemli bir destek aldıklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, Keskin'in çevre temizliği ve şehir düzeni için önemli adımlar atılacağı belirtildi.

ARTIK KESKİN DAHA TEMİZ OLACAK

Başkan Cönger, yaptığı açıklamada, "Kıymetli vekilimiz Sayın Mustafa Kaplan'ın katkılarıyla Keskinimize Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1 adet çöp toplama aracı, 200 adet çöp konteyneri ve 1 adet vidanjör alımı için ödenek sağlanmıştır. Sayın vekilimize, bu destekleri için Keskinli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

KESKİN'İN YAŞAM KALİTESİ ARTIRILIYOR

Yeni ekipmanların alınmasıyla birlikte Keskin Belediyesi'nin çöp toplama ve atık yönetimi hizmetlerinde önemli bir iyileşme sağlanması bekleniyor. Çevre temizliği konusunda yapılan yatırımların Keskin'in yaşam kalitesini artırmada önemli bir rol oynayacağı vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TCDD 60 KPSS ile personel alacak!

İlginizi Çekebilir

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması başladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26613

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#