• Dolar
    32.211
  • Euro
    34.834
  • Ç.Altın
    4.013
  • Altın
    2.428
KIRIKKALE
16°
02:12

Akşam'a Kalan Süre

KAYIP ARAMAYA SON VERİLDİ

41 yaşındaki kayıp kişiyi arama faaliyetleri sonlandırıldı


Kırıkkale’nin Delice ilçesinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 41 yaşındaki zihinsel engelli kişiyi arama faaliyetlerine son verildi.

Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Büyükafşar köyünde 19 Mart günü evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Serdar Çöçü’yü (41) bulmak için başlatılan arama faaliyetlerine, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Polis Arama Kurtarma (PAK), Kırıkkale, Kayseri, Afyon, Sivas, Samsun, Kayseri ve Ankara AFAD il müdürlükleri, il ve ilçe jandarma komutanlıkları ile Anda Derneği’nden 180 personel katıldı. Arazide dron ve paletli araçlar ile yapılan arama çalışmalarına JAK’a ait kadavra köpeği "Mavi" ile arama kurtarma köpekleri "Pati", "Badem" ve "Poyraz" da katıldı. 9 gündür arama çalışmalarını sürdüren ekipler, Çöçü’ye dair bir ize rastlamadı. Ekipler, bugün itibarıyla arama çalışmalarını sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

Gaziler Günü törenle kutlandı

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan Can’a destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65893

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#