• Dolar
    32.390
  • Euro
    34.778
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.406
KIRIKKALE
22°
01:46

Öğleye kalan Süre

KARAYOL’DAN İLK MÜJDE BASINA

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bir araya geldiği medya mensuplarına göreve geldiği takdirde “basın müzesi, şehrin ana noktalarında ücretsiz wi-fi hizmeti ve belediye hizmetlerinden % 50 i


AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yerel basının temsilcileri ile bir araya geldi. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen yemekli toplantıda Karayol, kamuoyunun bilgiye ulaşmasında önemli bir rol üstelenen basın camiasının yerel seçim sürecinde de vatandaşla aralarındaki en güçlü bağ olduğuna vurgu yaptı.

“Zorlu şartlarda fedakarca görevini yapan basın mensupları bizim gözümüz ve kulağımız olmaktadır” ifadelerini kullanan Merih Karayol sözlerine “Seçim sürecinde de kendimizi ifade etme, her kesime yapacaklarımızı ulaştırma, projelerimizle Kırıkkale’nin vizyonunu değiştirme noktasında mesajlarımızı iletmede basın en büyük gücümüz olacak. Bu süreçte sizlerle birlikte sahada ter dökeceğiz, birlikte koşturacağız, bir nevi bizim söyleyen dilimiz olacaksınız” diye devam etti.

 “MÜJDELERİMİZE BAŞLIYORUZ”

Toplumun her kesiminin hayatını kolaylaştırmak için yapacaklarını anlatan Karayol ilk müjdesini de basına verdi. Karayol, “Haber peşinde koşan ve bulunduğu yerden haberi yazarak portallarına yüklemek isteyenleri de düşünerek şehrimizin en işlek alanlarında ücretsiz wi-fi hizmeti sunacağız. Haberde en önemli unsurun “hız” sizin tabirinizle “haber atlatma” olduğunu biliyoruz, böylece her yerden haberi okurlarınıza ulaştırma imkanı yakalayabileceksiniz, yine ayrıca belediye hizmetlerimizden yüzde 50 indirimli faydalanmanız için de imkan sunacağız. Toplumsal hafızaya önemli bir katkı sunacağını düşündüğüm basın müzesi projemizi de hayata geçireceğiz. Basın, yayın ve düşünce hayatımızın ilk merkezi Babıali’den bu yana neşriyatlar, kullanılan araç-gereçler, basının gelişimi, değişim döngüsü, okuma bölümü de dahil olmak üzere bu müzede olacak. Geniş bir koleksiyonla basının gelişim serüvenini sunacağız, ulusal basının da ilgi odağı olacağını düşünüyorum” dedi.

Karayol özverili bir mesleği icra ettiklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü “Özellikle yerel basının zor koşullar altında, büyük bir fedakarlıkla ayakta durmaya çalıştığının farkındayız, bizler de belediye olarak destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim sizinle yolculuğumuz inşallah seçildiğimizde de beş yıl boyunca devam edecek, Kırıkkaleli’nin sözcüsü olacaksınız, biz de hizmetlerimizi sizlerin vasıtasıyla duyuracağız, Kırıkkale’deki büyük dönüşüme hep birlikte şahitlik edeceğiz.”

İyi bir gazete okuru olduğunu da söyleyen Karayol, basın mensuplarının taleplerini de dinleyerek notlar aldı.

İlginizi Çekebilir

ERGİN ‘’ENGEL DEĞİL DESTEK OLACAĞIZ’’

İlginizi Çekebilir

MOTORİNDE DEV İNDİRİM

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı yeni mezarlık çalışmalarını inceledi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59919

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#