• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:37

Akşam'a Kalan Süre

KARAYOL, “2024 KIRIKKALE’NİN YILI OLACAK”

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, 2024 yılı Kırıkkale için değişimin başladığı yıl olacak ifadeleriyle vatandaşların yeni yılını kutladı.


2024 Mahalle İdareler Seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan ve proje çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı Merih Karayol, Kırıkkaleli’lerin yeni yılını kutladı. 2024 yılının Kırıkkale’de değişimin başlangıç yılı olacağını ifade eden Karayol, “Milletçe büyük umutlar ve büyük hayaller beslediğimiz yeni bir yılın arifesindeyiz. İnşallah bu yıl insanlığa barış ve huzur getirir. Ülkemizin büyük başarılarla konuşulacağı, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olacak bir yıl olur” temennisinde bulundu.

2024 yılında, Kırıkkaleli’nin mutluluğu için çalışmayı arzuladığını ifade eden Karayol, “Projelerimizle 2024 yılına damga vurmayı planlıyoruz. İnşallah vatandaşımızın mutluluğu için çalışacak, Kırıkkale’yi özgün ve örnek projelerle Türkiye Yüzyılına hazırlayacağız. Ortak akılla, şeffaf, çözümcü bir yaklaşımla güzel işler üreteceğiz. Kırıkkaleli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve esenlik diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına ve Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinden gelen acı habere de değinen Karayol, “2023’te bizleri derinden üzen olaylar da yaşadık, özellikle Gazze’de uygulanan soykırım ve dökülen kan vicdanları yaralıyor, tüm insanlığı bu katliamı durdurmaya davet ediyoruz, inşallah 2024’te özgür bir Filistin ve sokaklarında güvenle oynayan çocuklar görürüz. Yine 2023’ün son günlerinde hepimizi derinden sarsan şehit haberlerini aldık, PKK’lı hainlerin alçak saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü asla bozamayacak, hain emellerine ulaşamayacaklar. Biz birbirine kenetlenen güçlü bir milletiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Şeyma Ülkü Tabak müracaatını yaptı

İlginizi Çekebilir

Hesaplara bugün yatacak

İlginizi Çekebilir

Otomobil Servise Çarptı: 14 Öğrenci Yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14821

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#