• Dolar
    32.592
  • Euro
    35.074
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
36°
01:42

Akşam'a Kalan Süre

Karakeçili şenlik hazırlıkları başladı

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde her yıl düzenlenen “Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği” hazırlıkları başladı.


Hazırlıklar kapsamında kaymakamlığın koordinesinde istişare toplantısı yapıldı.

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde her yıl düzenlenen, “Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliğinin 30.su için hazırlıklar başladı. Hazırlıklar kapsamında Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin başkanlığında, kurum müdürleri ve daire amirlerinin katılımıyla "30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği" istişare toplantısı yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının sonucunda, şenliğin 1 Eylül 2024 Pazar günü yapılması kararlaştırıldı.Şenlik programı kapsamında, 30 Ağustos 2024 Cuma günü Karakeçili Merkez Çarşı Camii'nde Mevlid-i Şerif okunacak ve ardından sünnet töreni gerçekleştirilecek. Kaymakam İbrahim Ergin, "30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği’nin Kırıkkale'den ve ülke dışından katılacak tüm vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi. Karakeçili şenliği, Kırıkkale'nin kültürel zenginliğini ve tarihini yaşatmak için büyük bir öneme sahip.

İlginizi Çekebilir

Atatürk'ün Türk milletinin ölümsüz önderidir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milli Eğitim Türkiye başarısı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler Tekinay'a yoğun ilgi gösteriyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21122

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#