• Dolar
    32.263
  • Euro
    34.696
  • Ç.Altın
    3.987
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
25°
01:36

İkindi'ye Kalan Süre

Kaplan’dan kınama

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İsrail’in Filistin saldırısı hakkında açıklamada bulundu.


Kaplan Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil, her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır.” dedi.

İsrail’in, Hamas’ın Aksa Tufanı baskınını bahane ederek Gazze’de başlattığı sivil katliam 11. gününü doldururken, yine bir hastane, İsrail ordusu tarafından vuruldu. İçinde binden fazla hasta, hasta yakını, doktor ve sığınmacının olduğu öğrenilen el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırıda bine yakın insanın hayatını kaybetmesi üzerine Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklama yaparak saldırıları kınadı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda saldırıyı kınadı. Kaplan, açıklamasında şöyle dedi.” İşgalci kimliğini sürekli vurguladığımız terör devleti İsrail, bugün Hastaneleri bile hedef alıp yüzlerce kişinin ölümüne sebep olarak SOYKIRIMCI kimliğini de üstlenmiştir. Bu bebek katilleri resmen savaş suçu işlemektedir. Bu bir katliamdır. Bu vahşet, BM kararıyla müdahale dahil; her türlü yöntemle derhal durdurulmalıdır. Rabbim Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun. “

İlginizi Çekebilir

Ramazanın müjdecisi Berat Kandili idrak edildi

İlginizi Çekebilir

Adli Yıl Kaygılı Başladı

İlginizi Çekebilir

Evi olmayanlara müjde!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63549

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#