• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
03:25

İmsak'a Kalan Süre

Kaplan BASIN’la bir araya geldi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile TBMM’de bir araya geldi.


Kırıkkale Milletvekili Kaplan TOKİ konutlarının teslimatıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   

TOKİ KONUTLARIMIZ TESLİM AŞAMASINDA
''Çok kıymetli hemşehrilerim sabırla ve heyecanla konutlarınızı teslim almayı beklediğinizi biliyorum.
Bugün yetkililer ile konu ile ilgili görüşmeler yaptık.
Merkez ilçemiz Yuva Mahallemizdeki 927 Konut 1 İlkokul ve 2 adet Camii barındıran projemiz ile Delice İlçemiz Çerikli Mahallemizdeki 113 konut barındıran projemizi Ağustos ayı içerisinde teslim ediyoruz.
Rabbim sağlıkla, sıhhatle sizleri bu sıcak yuvalarda oturmayı nasip etsin'' ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bir araya geldi. Ziyarette Milletvekili Kaplan’a hayırlı olsun temennisinde bulunan basın mensupları, görevinde başarılar diledi. Karşılıklı bilgi alış verişinin olduğu ziyarette, Kaplan, Kırıkkale’ye istihdam oluşturacak yatırımların gelmesi için görüşmeler yapıldığı ve yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.Kaplan’’ Gece gündüz demeden Kırıkkale için çalışacağız.  “Herkesin gönlünü kazanmaya çalışıyorum. Zor bir dönemdeyiz. Ama zoru başarmak da ayrı bir mutluluk.” dedi. 

Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, bu kutlu davayı daha ileri taşımak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bu konuda İl Başkanımızın ve teşkilat üyelerimizin bizlere desteğimiz tam.Belediye başkanımız, il başkanımız ve teşkilat üyelerimizle yakalanan bu uyum ortamında layık olup, partimize ve şehrimize hizmet etmek en büyük gayemiz” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ve Çankırı’yı etkileyecek

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE IN KADERİ DEĞİŞİYOR

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu: "Kırıkkale savunma sanayisinin kalbidir"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87317

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#