• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
02:25

Öğleye kalan Süre

Kalefest2024 için hazırlıklar devam ediyor

2-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Kalefest2024" adlı festival için toplantı düzenlendi. Toplantıda dernek başkanları ve müdürler yer aldı.


Kırıkkale Pastacılar, Aşçılar, Kebapçılar Dernek Başkanı Özgür Dönmez, Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği temsilcilerinin de katıldığı 22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Kalefest2024" adlı festival için düzenlenen toplantıya katıldı.Toplantıda açıklamalarda bulunan dernek başkanı Özgür Dönmez, "Kalefest2024" festivali için uzun süredir hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Festivalin Kırıkkale'nin kültürünü yansıtacak, yerel ve ulusal sanatçıların katılacağı, yöresel lezzetlerin sunulacağı birçok etkinliği içereceğini dile getirdi. Ayrıca, tüm giderlerin sponsorlar tarafından karşılanacağını ve devletin kasasından tek kuruş çıkmadan festivalin gerçekleştirileceğini vurguladı.Dönmez, tüm hemşerileri 22-26 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı merkezli yapılacak festivale davet ederek, muhteşem bir festivalin kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi, 121 personel alacak!

İlginizi Çekebilir

Kim Milyoner Olmak İster’de Sulakyurtlu yarışmacı

İlginizi Çekebilir

Yüksek İhtisas Hastanesinde çevre düzenlemesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87642

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#