• Dolar
    32.259
  • Euro
    35.104
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.466
KIRIKKALE
24°
07:42

Öğleye kalan Süre

JANDARMADAN HASSAS TAKİP

Delice ilçesine bağlı Halitli köyünde evlerden hırsızlık yaptığı öne sürülen 2 şüpheli, jandarmanın 1 haftalık hassas takipi ve 38 ayrı kamera kaydının incelenmesi sonucu yakayı ele verdiler.


ÇALINAN MALZEMELER BULUNDU

Kırıkkale Valilinin yapılan açıklamaya göre, 27 Aralık 2022’de köydeki bazı evleri soyan ve evlerden çeşitli malzemelerin çalındığı şikayeti üzerine jandarma ekipleri hassas takip ve inceleme sonucu şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma ekiplerinin güvenlik kamerası kayıtlarında iki aracın farklı tarihlerde bölgeye geldiği tespit edildi. Bunun ardından jandarma 38 güvenlik kamerası ve Plaka tanıma sistemlerini taradı. Jandarma ekiplerin 476 saatlik görüntüyü incelemesinin ardından şüphelilerin R.D. ve E.T.Y. olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerince teknik takiple Ankara'da düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri sanıklar sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Çalınan eşyaların Ankara'da bir hurdacıya, ateşli silah av tüfeklerinide yakınlarına satıldığını tespit eden jandarma malzemeleri toplayarak sahiplerine iade etti.

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’te seçime itiraz edildi, sonuç değişmedi!

İlginizi Çekebilir

Stajlarını başarı ile tamamlayan öğrencilere istihdam kolaylığı

İlginizi Çekebilir

ÇİFTLİĞİNİ KORUSUN DİYE ALDIĞI KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48003

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#